Marcali Napló

Mennyi az annyi

Mennyi az annyi

Az önkormányzat legnagyobb horderejű, legösszetettebb feladata minden esztendőben az éves költségvetés elkészítése és elfogadása. Ez az a rendelet, ami a város életét alapjaiban határozza meg: Kijelöli intézményeink működésének kereteit, a vagyongazdálkodás rendjét, dönt a felújításokról, a fejlődési irányokról, még arról is, hogy milyen pályázatokon lehet vagy kell részt venni.

Kerek száz

Kerek száz

Századik születésnapját ünnepelte március 16-án városunk legidősebb polgára, Király Sándor, akit népes családja, az ismerősök és barátok mellett dr. Sütő László polgármester is felköszöntött.

Borforraló Fesztivál

Borforraló Fesztivál

Igaz, hogy ragyogó napsütés nem volt február 18-án délután, de panaszra nem lehetett okunk. Az eső nem esett, mint tavaly, és a hőmérséklet is kellemes volt. Sokan jöttek el a 13. alkalommal megrendezett fesztiválra. Öröm volt látni, hogy a nagyvárosokban tanuló egyetemisták, főiskolások közül is sokan hazalátogattak és kijöttek a rendezvényre. Idén tizenhat csapat indult a megmérettetésen.

Talpon maradni

Talpon maradni

Megkerestük városunk vendéglátósait azzal a kérdéssel, hogyan tudnak úrrá lenni a megemelkedett rezsi és élelmiszer alapanyag költségeken.

Főmenü