MÚSZ SE – Balatoni Úszóiskola

MÚSZ SE – Balatoni Úszóiskola - Gyere és sportolj az MÚSZ SE-ben. A Balatoni Úszóiskola által irányított MBÚSZ SE egész éven át várja a sportolni vágyó diákokat és felnőtteket.  Kezdő úszástól a profi versenyúszásig, triatlontól a vízilabdáig.

Marcali VSZSE férfi kosárlabda szakosztálya

A Marcali VSZSE férfi kosárlabda szakosztálya 1993-ban alakult, akkor a megyei bajnokságba nevezett be a csapat. Két szezon után már az NB II Nyugati csoportjában szerepelt (megtartva a megyei csapatot is, ahol a fiatal játékosok kaptak szerepet) csapatunk, amely azóta is, folyamatosan tagja a mezőnynek. A legsikeresebb években többször is a dobogón állhattunk, egy alkalommal pedig sikerült az NB II nyugati csoportjának élén végezni, ami Marcali szintű kisvárosnak hatalmas eredmény. 

Marcali VSZSE Sakk Szakosztálya

A város sport történetében a sakk az egyik legrégebbi sportág. Az 1911-ben alakult Marcali Iparos Ifjúsági Önképzőkörben találkozunk először a sakkozókkal. Szakosztályi keretek között a Marcali Traktor SE 1953-ban indított csapatot a megyei bajnokságban. Kiváló eredményeket értek el, bajnokságot is nyertek. 1964-től a Marcali Vörös Meteor Sportegyesületben találjuk a sakkozókat.

MVSZSE – Lovas szakosztály

A Marcali Városi Szabadidő Sportegyesület tagjaként, mint lovas szakosztály 10 éve,immáron húsz fő taglétszámmal rendelkezünk, melyből négy fő versenyző folyamatosan vesz részt ezen lovas szakosztályt képviselve, a Somogy megyei és az országos versenyeken. Az elmúlt év tapasztalatából elmondható, hogy szakosztályunk kimagasló eredményekkel büszkélkedik.

Boronkai Hagyományőrző és Íjász Egyesület

A Boronkai Hagyományőrző és Íjász Egyesület magja 2002-ben alakult ki. A kezdetekben szervezeti forma nélkül hódoltunk az íjászatnak, majd 2007-ben alapítottunk egy íjász klubot, 2008-ban pedig 17 fővel megalakult az egyesület. Az azóta eltelt időszakban több új íjász is csatlakozott hozzánk, de az alapítók közül is jópáran tagjai az egyesületnek.

Marcali VSZSE Tenisz Szakosztálya

A városi teniszélet régi hagyományokra nyúlik vissza. Eleinte a kórház területén önerőből megépített 2 salakos teniszpálya szolgálta a teniszezni vágyók igényeit. Azonban a folyamatosan növekvő létszám megkövetelte az újabb pályák építését. A 2003-ban átadott strandfürdő területén megépített 4 salakos teniszpálya üzemeltetését a Marcali Városi Önkormányzat a klubra bízta.

MARCALI VÁROS SZABADIDŐ SPORTEGYESÜLET (MVSZSE)

MARCALI VÁROS SZABADIDŐ SPORTEGYESÜLET /Marcali VSZSE/

8700 Marcali, Park u. 16.

Marcali Karate Klub

A Marcali Karate Klub 1983.január 17-én kezdte meg a működését a városunkban. Eleinte még a keszthelyi klub csoportjaként működött, majd 1993-ban önálló egyesületté alakult. Klubunk a Magyar Kyokushin Karate Szervezet, mint stílusszervezet, és a Magyar Karate Szövetség, mint sportági szakszövetség tagjaként vesz részt az országos, és regionális versenyeken, és edzőtáborokban.

MVSZSE - Női Kézilabda Szakosztály

A Marcali VSZSE női kézilabda szakosztálya - az 1993-as megalakulása óta – szinte töretlenül a város meghatározó csapata. A megyei bajnokságból indulva megjárta a legmagasabb osztályt is.

Főmenü