Marcali Napló

Ballagás

Ballagás

Általános iskolai díjazottak

Elhunyt dr. Suchmann Tamás, Marcali díszpolgára

Elhunyt dr. Suchmann Tamás, Marcali díszpolgára

Írásunk nem készült sem életrajznak, sem pedig egy politikai pálya értékelésének. Csak emlékképek ezek, vékonyabb - vastagabb ceruzavonások egy Marcaliból induló és ide hazatérő, teljesítményével magának díszpolgári címet kivívó, magasra emelkedett ember arcképéhez.

Ügyes

Ügyes

Háromból három

MARCALI VÁROSÉRT

MARCALI VÁROSÉRT

Györei István a Marcali Mikszáth Kálmán Általános Iskolának (a név többször változott az évek során),1980-tól tanára, 1982-től, huszonnyolc éven át igazgatóhelyettese, 2010-től 2021-ig, nyugdíjba vonulásáig igazgatója volt. Negyvenegy évig volt az iskola tantestületének tagja. Györei Istvánné (Bezzeg Judit)  az iskola könyvtár-magyar szakos tanára volt.

65 éve

65 éve

Érettségi találkozót tartott május 13-án a legelső marcali gimnáziumi osztály. A régi ipari iskola épületében kezdték el tanulmányaikat, negyvenen. Sajnos, már csak tizenkilencen élnek közülük. A negyven éves találkozó után határozták el, hogy ezután minden évben összegyűlnek baráti beszélgetésre, most 14-en voltak jelen. Borsos Sándor doktor úr minden alkalommal vörös rózsával kedveskedett a hölgyeknek, így volt ez most is.
 

Marcali városért

Marcali városért

Horváth László tanító 2023-ban Marcali Városért kitüntetést kapott. Sok száz gyermekkel foglalkozott több évtizedes pedagógiai munkája során.

Pedagógusnap

Pedagógusnap

Június 8-án a Kiss László Városi Sportcsarnokban Marcali Város Önkormányzata  ünnepséget rendezett a  pedagógusoknak, és itt  köszönte meg a nyugdíjba vonulók munkáját.

Főmenü