Mesztegnyő-Marcali kerékpárút kialakítása

Percussion Project Pécs koncertje – 12.11

Marcaliban, a Künzelsau téren lépett fel a Percussion Project Pécs nevű formáció, melynek tagjai ütőhangszeres koncertet adtak az érdeklődőknek.

DixImage Band koncertje 12.06.

Marcali belvárosában lépett fel a DixImage Band, amely a dixieland közismert dalaiból válogatja repertoárját.

Anno Musica együttes koncertje 09.17.

Az Anno Musica együttes adott koncertet Marcaliban. Az együttes régizenét és moldvai csángó népzenét játszott. A zenekar különlegessége, hogy a középkori és reneszánsz zenét a népzene irányából közelíti meg. Korhű hangszereik (duda, középkori síp, lant, dobok) mellett a népi hangszerek (citera, koboz, furulya, kecskeduda) is az instrumentárium részei.

Szeged Trombone Ensemble koncertje 09.16

A Szeged Trombone Ensemble tagjai igazi, élő zenei közösséget alkotnak egymással, és különleges hangzásuknak, a harsonás világban extrémnek mondható hangterjedelmüknek és virtuozitásuknak köszönhetően karakteres szereplői a hazai és külföldi zeneéletnek. Az együttes szeptember 16-án adott koncertet Marcaliban.

Oláh Dezső Trió koncertje 09.08.

Oláh Dezső Trió adott köztéri koncertet Marcaliban. Az Oláh Dezső Trió egyike napjaink egyik legaktívabban tevékenykedő jazz triója, a zenekar repertoárja újra értelmezett jazz standardek, klasszikus feldolgozások, népdal feldolgozásokból  és Oláh Dezső műveiből áll össze.

Kéméndi Trió koncertje 08.13.

Marcali központjában, a Rákóczi utcában lépett fel a Kéméndi Trió. Hallani lehetett tőlük komolyzenei, világzenei és jazzes hangvételű darabokat is, melybekben a harmonika állt középpontban.

Pomázi Tűzoltózenekar koncertje 08.13.

Marcali központjában, a Rákóczi utcában lépett fel a Pomázi Tűzoltózenekar. A képzett művészekből álló fúvószenekar hagyományőrző viseletben adott térzenei koncertet.

DixImage Band koncertje 08.13.

Marcali-Boronka településrészen lépett fel a DixImage Band, amely a dixieland közismert dalaiból válogatja repertoárját.

Percussion Project Pécs (PPP) koncertje 07.27.

Marcaliban, a Béke parkban lépett fel a Percussion Project Pécs nevű formáció, melynek tagjai ütőhangszeres koncertet adtak az érdeklődőknek.

Szélkiáltó együttes koncertje - 07.20.

Marcaliban, a Béke parkban lépett fel a Szélkiáltó együttes. Az érdeklődők énekelt verseket hallhattak, akusztikus hangszereken. Az együttes tagjai: Lakner Tamás, Fenyvesi Béla, Rozs Tamás

Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész triójának koncertje 07.13

Marcaliban, a Béke parkban lépett fel Molnár György Lyra-díjas harmonika művész triója.

Percussion Project Pécs (PPP) koncertje 07.06.

Marcaliban, a Béke parkban lépett fel a Percussion Project Pécs nevű formáció, melynek tagjai ütőhangszeres koncertet adtak az érdeklődőknek.

Főmenü