A projektről

top logoProjekt címe: Térzene Marcaliban

Projekt azonosító: EMT-TE-B-A-21-0415

Megvalósítási időszak: 2021. november 17. – 2022. december 31.

Támogatás: 7.500.000 Ft

 

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével az Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása című program keretében valósul meg.

A 2019-ben indult térzene programsorozat az eltelt rövid idő alatt is nagy népszerűségre tett szert Marcali városában – segítségével végre valóra válhatott Kodály álma: „Legyen a zene mindenkié!” Az ingyenes koncerteken együtt élvezhették a muzsikát fiatalok és idősek, párok és családok, gyerekek, szülők és nagyszülők, gyakorlott koncertlátogatók és olyanok, akik esetleg még sosem jártak komolyzenei hangversenyen. Voltak, akik keresték, várták az eseményeket, és voltak, akiket meglepetésként ért egy-egy ilyen alkalom városunk valamely pontján.

A program folytatásának reményében Marcali Város Önkormányzata 2021-ben pályázatot nyújtott be, mely a 2021. november 17-én kelt támogató okirat alapján 7.500.000 Ft támogatásban részesült.

A program keretében városunk sok polgára részesülhet komolyzenei élményben. Településünk közterein, parkjaiban kamaraformációk, komolyzenei előadók muzsikájukkal örvendeztetik meg városunk lakóit.


Nyomtatás