Marcali Napló

Látjátok feleim...

Látjátok feleim...

Tervszerűen, fokozatosan építette le különböző közéleti, sportvezetői funkcióit, mert tudatosan készült a nyugdíjas éveire, de nem érhette meg azokat - az ereje teljében lévő sportembert hetek alatt győzte le a sportszerűtlen ellenfél, a koronavírus.

 

Magyarország jobban teljesít

Magyarország jobban teljesít

Váratlan izgalom bolygatta meg jó néhány marcali polgár eseménytelennek ígérkező csütörtök délutánját - estéjét március 4-én. Egyre-másra érkeztek ugyanis az sms-ek a város legkülönbözőbb pontjaira, nagyon jó hírt hozva: a címzettek sorra kerültek az oltási rendben, és két nap múlva , szombaton meg fogják kapni a korosztályuknak, esetleges betegségüknek megfelelő vakcinát, ami ez esetben az AstraZeneca. Ez az az oltóanyag, amit a háziorvos ad be, a háziorvosi rendelőben.

Hogy is volt? –Samu Andrea ezüstkoszorús fodrászmester

Hogy is volt? –Samu Andrea ezüstkoszorús fodrászmester

Sorozatunkban a városban évtizedek óta sikeresen működő családi vállalkozásokat szeretnénk bemutatni. Nem csak az üzleti tevékenységüket, hanem a mögöttük rejlő embereket is.
Sokan ismerik és szeretik Samu Andrea Szalonját. S bizonyára többünk frizuráját készítette el annak idején az édesanyja,
Frankberger Gabriella (Majercsikné). De fia, Wajandt Barnabás is folytatja a családi hagyományt.

Régi Május elsejék

Régi Május elsejék

Forrás: Retro Marcali - Facebook

 

Főmenü