Marcali Város településrendezési eszközeinek 8. számú módosítás hibajavítása partnerségi egyeztetéséről 

Tájékoztatjuk Marcali Város lakosságát, Marcali Város közigazgatási területén ingatlannal rendelkezni jogosult természetes vagy jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteket, Marcali Város közigazgatási területén működő és bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, Marcali székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezeteket és Marcali Város közigazgatási területén működő vallási közösségeket (a továbbiakban együtt: partnerek), hogy Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 136/2023. (IX.20.) Kt. határozattal és a 23/2023. (IX.21.) önkormányzati rendeletével elfogadott Marcali Város településrendezési eszközeinek 8. számú módosítás hibajavítását a Somogy Vármegyei Kormányhivatal Állami Főépítészi Iroda az SO/08/00757-23/2023. iktatószámú felhívása alapján kezdeményezi, melyről a 170/2023. (XI.09.) Kt határozatában döntött.

A nyilvánosság tájékoztatása és a vélemények, észrevételek megismerése érdekében az eljárás során a településterv, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet helyi partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 30/2022. (XI.22.) önkormányzati rendelet 3. § d) pontja alapján a veszélyhelyzet ideje alatt egyes szervezetek működésére vonatkozó, továbbá egyes közigazgatási eljárási szabályok megállapításáról szóló 146/2023. (IV.27.) Korm. rendelet 2. §-ában foglaltak figyelembevételével a tájékoztatás, véleménynyilvánítás és egyeztetés elektronikus úton is lefolytatható, ezért Marcali Város Önkormányzata személyes megjelenést igénylő  lakossági fórumot nem hirdet meg.

A településterv, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet helyi partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 30/2022. (XI.22.) önkormányzati rendelet és a módosítás partnerségi tervdokumentációja a megnevezésre kattintva megtekinthető. 

A Marcali Város településrendezési eszközeinek 8. számú módosítás hibajavításának véleményezési tervdokumentációjával kapcsolatos véleményeket és észrevételeket e-mailen a Polgármesterhez címezve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük megküldeni.

A Partnerségi vélemények beküldésének határideje 2023. november 20.

 

Dr. Sütő László s. k.
polgármester


Nyomtatás