Hirdetmény - Marcali Város településrendezési eszközeinek 7. számú módosítás partnerségi egyeztetéséről

Tájékoztatjuk Marcali Város lakosságát, Marcali Város közigazgatási területén ingatlannal rendelkezni jogosult természetes vagy jogi személyt vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetet, Marcali székhellyel vagy telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezeteket, Marcali Város közigazgatási területén működő és bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint Marcali Város közigazgatási területén működő vallási közösségeket (a továbbiakban: érintettek), hogy Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által kezdeményezett Marcali Város településrendezési eszközei 7. számú módosításának véleményezési dokumentációja elkészült.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 187/2022. (X.26.) számú határozatával döntött a településrendezési eszközök 7. számú módosításának kezdeményezéséről.

A módosítással érintett területek lehatárolása:
A módosítás négy részterületre vonatkozik, amelyből három konkrét terület, valamint a térségi kerékpárút, amelynek nyomvonala több helyen módosul, ennek átvezetése történik meg.
A módosítások célját részletesen a Véleményezési tervdokumentáció tartalmazza.

A módosítás véleményezési tervdokumentációja a megnevezésre kattintva megtekinthető.

A partnerségi egyeztetés a településterv, a településképi arculati kézikönyv, és a településképi rendelet helyi partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló Marcali Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI.22.) önkormányzati rendelete alapján történik. Az önkormányzati rendelet ide kattintva tekinthető meg.

A partnerségi véleményezés keretében az érintettek írásban véleményezhetik a tervezetet. Ennek alapján a "Partnerségi vélemény" tárgyú véleményeket e-mailen Marcali Város Főépítészének címezve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük megküldeni. Papír alapon, postai úton vagy személyesen Marcali Közös Önkormányzati Hivatal Városüzemeltetési és Főépítészi Iroda címére (8700 Marcali, Rákóczi utca 11.). Véleményüket közvetlenül az Elektronikus Térségi Tervezést Támogató Rendszer (E-TÉR) felületre is feltölthetik.

A Partnerségi vélemények beküldésének határideje: 2023. február 6.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a módosítással kapcsolatban 2023. február 2. napján 17. órakor a 2023. évi költségvetés tervezetéről tartott fórumot megelőzően lakossági fórumot tartunk a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében (8700 Marcali, Rákóczi u. 11.).

 

Marcali, 2023. január 26.

Dr. Sütő László s.k.
polgármester

 

 


Nyomtatás