HIRDETMÉNY - Marcali településrendezési eszközök 4. számú módosítás partnerségi egyeztetéséről

Tájékoztatjuk a Marcali város közigazgatási területén állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személyeket, valamint Marcaliban ingatlannal, székhellyel vagy telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezeteket, Marcali területén működő érdekképviseleti és civil szervezeteket, hogy Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezte Marcali településrendezési eszközök 4. számú módosítását azért, mert a kórház területén fekvő orvosi rendelő átvételét kezdeményezi az önkormányzat, ehhez önálló telek kialakítása szükséges.

Ennek érdekében az építési övezeti előírásokat módosítani indokolt oly módon, hogy az orvosi rendelő telke különleges-egészségügyi területként új építési övezetbe kerüljön besorolásra. Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a képviselő-testület a 141/2019. (IX.26.) számú határozatával döntött a településrendezési eszközök 4. számú módosításának kezdeményezéséről.
A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 4/2017. (III.02.) számú önkormányzati rendelet és a véleményezési dokumentáció a

https://marcali.hu/images/hirdetmenyek/2019/Marcali_korhaz_partnersegi.pdf

linken, valamint Marcali Közös Önkormányzati Hivatal fsz. 13. sz. irodájában, (8700 Marcali, Rákóczi u. 11. címen), nyomtatott formában megtekinthető ügyfélfogadási időben 2019. október 11-tól 2019. október 31-ig. A partnerek észrevételt, javaslatot a lakossági fórum időpontjától számított 8 napig (2019. október 31-ig) tehetnek, a Polgármesterhez címzett, papír alapon írásban, vagy elektronikusan levélben (az alábbi címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) benyújtott, indoklással ellátott véleményben.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a módosítással kapcsolatban 2019. október 21. 14.00 órakor lakossági fórumot tartunk a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében (8700 Marcali, Rákóczi u. 11.).

Marcali, 2019. október 8.

dr. Sütő László
sk. polgármester


Nyomtatás