SAJTÓKÖZLEMÉNY - Sikeresen zárult a „Tisztítsuk meg az Országot” program Marcaliban

Marcali Város Önkormányzatának az Innovációs és Technológiai Minisztérium által az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.  útján meghirdetett „Tisztítsuk meg az Országot!” projektje I. ütemének pályázata keretében, 8.130.406 Ft vissza nem térítendő támogatással valósult meg.

Újabb két illegális hulladéklerakót számolt fel az MTKSZ Nonprofit. Kft.

A „Tisztítsuk meg az Országot!” program keretében az MTKSZ Nonprofit Kft. Marcali Város Önkormányzatának megbízásából újabb két illegális szemétlerakót számolt fel.

Indulhat az illegális hulladéklerakók felszámolása

Marcali Város Önkormányzatának pénzügyi bizottsága a tegnapi napon döntött arról, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium által az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.  útján meghirdetett „Tisztítsuk meg az Országot!” pályázat keretében megvalósításra kerülő projekt kivitelezője az MTKSZ Nonprofit Kft. lesz. 

Befejezte az illegális hulladéklerakók felszámolását az MTKSZ Nonprofit Kft.

A „Tisztítsuk meg az Országot!” program keretében az MTKSZ Nonprofit Kft. Marcali Város Önkormányzatának megbízásából az elmúlt napokban további 4 illegális szemétlerakót számolt fel.

Jól halad az illegális hulladéklerakók felszámolása

A „Tisztítsuk meg az Országot!” program keretében az MTKSZ Nonprofit Kft. Marcali Város Önkormányzatának megbízásából a héten elkezdte az illegális hulladéklerakók felszámolását.

Főmenü