Pályaválasztási Börze a Noszlopyban

Pályaválasztási Börze a Noszlopyban

A Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola idén újra megrendezhette a már hagyományossá vált Pályaválasztási Börzéjét. A rendezvény célja, hogy Somogy és Zala megye középiskolái egy helyen bemutatkozhassanak, és minél több információt osszanak meg a továbbtanuló diákokkal és szüleikkel. A börzére a marcali általános iskolásokon kívül számos környékbeli településről érkeztek érdeklődő tanulók.
Ebben az évben 12 középiskola mellett a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Somogy Megyei Területi Szervezete, a Ziehl-Abegg Kft. és a Marcali Rendőrkapitányság is képviseltette magát. A helyszínen lehetőség nyílt pályaválasztási és továbbtanulási tanácsadás igénybevételére is, ahol Szalay Miklós pszichológus nyújtott segítséget. A népszerű eseményt idén is sokan látogatták meg, akik hasznos ismereteket, tapasztalatokat gyűjthettek a bemutatkozó intézményekről.
Köszönjük a Marcali Noszlopy Gáspár Alapítványnak, Horváth Judit főszervezőnek, iskolánk tanárainak és szülői munkaközösségének, a Kottán cukrászdának, Nemes Endre vállalkozónak a rendezvény lebonyolításához nyújtott segítségét!
Zajcsukné Páhi Katalin


Nyomtatás