Noszlopy-nap

Noszlopy-nap

Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 2021. 09. 24-én próbákkal ünnepelte meg névadóját. Ezen a gyönyörű őszi napon a mozgás, a sport, sorversenyek, egyéni megmérettetések kaptak főszerepet.


Az ünnepélyes megnyitó után a néptáncos művészeti iskolások szórakoztatták a közönséget. Ezt követően került sor egy vidám átmozgató bemelegítésre. Különböző sportesemények követték egymást: az alsós gyerekek az iskola udvarán, a felsős diákok a Latinka-pályán mérték össze gyorsaságukat, tehetségüket. Csapatversenyben és egyéni próbatétel által is sikerélménnyel gazdagodtak a versenyzők. Az ünnepélyes eredményhirdetést követően a helyezettek érmeket és jutalmakat vehettek át.

 

A sok vidám, mosolygós gyermek arc bizonyítja, hogy jól sikerült ez a nap, a játék, az együttlét öröme igazi közösségi élmény volt. Köszönet a szervezőknek, pedagógusoknak, az iskola dolgozóinak, Horváth Mónika SZM elnöknek és szponzorainknak, akik támogatták rendezvényünket. Huszti Gábor, Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület, Novomar Kft., MTKSZ Nonprofit Kft. és a Marcali Kenyérgyár. Csentei Gabriella


Nyomtatás