Körkép

Körkép

Már csak kisebb munkálatok folynak a Rákóczi utcában. Kíváncsiak voltunk arra, hogy élték meg a nyár folyamán az építkezést az itt található üzletek tulajdonosai.

Mini Vitál:
Nagyon szép lett az utca, örülünk neki, de vigyázni is kell majd rá. Csak kicsit esett vissza a forgalom az átalakítás alatt, főleg akkor, amikor nem lehetett itt autóval megállni. Akinek igazán fontos volt, az így is megtalált bennünket.
Bácsics Jánosné

Zellia Bag Shop:
Elkészült, megszűnt a nagy por. Megérte, igazán szép lett. Nyárhoz képest megnőtt a forgalmunk, reméljük, csak egyre jobb lesz.
Krénusz Anett, Nagyné Fitos Mária

Bartis Gold:
Minimális fennakadások voltak, ami abból is adódott, hogy nem volt kint az üzlet felirata a homlokzaton, hisz az is felújításra került. De így most sokkal esztétikusabb. Aki akart, az elért bennünket, most már visszaállt a rend.
Bartis Hunor

Perfecto:
Akkor lehetett érzékelni forgalomcsökkenést, amikor a mi oldalunkat csinálták. Inkább a járvány miatt esett vissza a személyes vásárlások száma. Rászoktak az emberek az internetes rendelésekre. Ámbár most, hogy újra tarthatnak esküvőket, lakodalmakat, kezdenek visszatérni hozzánk is.
Szántai Imréné

Roses:
Nem vettem észre, hogy változott volna az építkezés alatt az érdeklődés az üzlet iránt. Egyedül a ház felújításakor volt egy kis kellemetlenségem. Nagyon tetszik a végeredmény. Habár lehetett volna itt az utca elején még néhány parkolót kijelölni, mert ezt a pici szakaszt is gyakran gyorsulási versenyre használja néhány autós.
Ható Anita


Nyomtatás