Marcali Napló

Tudnivalók az ingyenes WiFi szolgáltatásról

Tudnivalók az ingyenes WiFi szolgáltatásról

Elérhetővé vált az ingyenes WIFI szolgáltatás Marcaliban. Az Európai Unió közvetlen támogatásával ingyenes WiFi elérési pontokat építhettünk ki. A fejlesztés eredményeképpen a Zöld Város pályázathoz illeszkedve elsősorban a kialakuló sétáló utcán válik elérhetővé az ingyenes internet szolgáltatás.

Szobrot álmodtak

Szobrot álmodtak

A képviselő-testület hozzájárult, hogy a róla elnevezett téren felállítsák II. János Pál  pápa mellszobrát.

 

Adventi visszatekintés

Adventi visszatekintés

Más volt a városban az adventi időszak mint korábban. Természetesen most is kigyúltak a gyertyák a templom előtt, az oktatási, egészségügyi és szociális intézményekben karácsonyi műsorral teremtettek meghitt hangulatot az ünnepvárás időszakában. Nem maradtak el a koncertek sem, a civil egyesületek is megtartották hagyományos rendezvényeiket. Magánkezdeményezésre idén először volt Marcaliban Adventi Fénymenet. Negyven jármű indult a Piac térről, és elvitték a szeretet fényeit azokhoz az emberekhez, akik nem tudják elhagyni az otthonukat.

Testületi ülések

Testületi ülések

A választások utáni hercehurcák - fellebbezések, személycserék - befejeztével az újonnan megválasztott képviselő-testület teljes gőzzel állhatott neki az érdemi munkának.

Főmenü