Boronkai Barangolók Egyesület

boronkai logoAz Egyesület célja olyan összehangolt tevékenység folytatása, amely lehetővé teszi a környezet- és természetvédelem sokoldalú megismerését, szemléletformálást, fejlesztve ezzel a környezettudatos magatartást. Alapvető tevékenységként elsődlegesnek tartjuk túrák szervezését, miközben felfedezzük a környék természeti értékeit, néphagyományait. Kirándulásokat szervezünk az ország különböző pontjaira, mely lehetőséget biztosít más tájegység természeti értékeinek megismerésére. Keressük a kapcsolatot a Duna Dráva Nemzeti Parkkal és aktív részvétellel támogatjuk a rendezvényeiket. Távlati céljaink közt szerepel, hogy kapcsolatot teremtsünk a  hasonló szemlélettel rendelkező civil szervezetekkel. Törekszünk arra, hogy környezetvédelmi szakemberek előadásain részt vegyünk és a környezetünkben élők figyelmét felhívjuk a fenntartható fejődés megismerésére. Szeretnénk, természet közeli, természetét óvó és tisztelő felnőttekként példát mutatni a jövő nemzedéke számára. 

Ez a Föld, ez ád nekünk otthont, ide születtünk, itt pihenünk meg. Kell, hogy érezd, hogy óvjad, hogy féltsed, kapaszkodva bele. Az élet minden erejével, a szeretetünk ezernyi gyökerével, Hogy örömmel töltse el létük a szívünket, az életünket. Hát kérlek Titeket, Emberek, óvjuk, féltsük, szeressük ezt a Földet!

Szatmári Delina

Elérhetőségek:

Boronkai Barangolók Egyesület

800 Marcali, Napsugár utca 7.

Ügyvezető, képviselő: Tamásné Turbéki Angéla

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36305393776


Nyomtatás