Anna-Szeretetotthon

Anna-Szeretetotthon

Cím: 8700, Marcali, Templom u. 4.
Honlap: www.anna-szeretetotthon.gportal.hu

Bemutatkozó videónk elérhetősége: https://20017379.netinfobank.hu/

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési lehetőség: Tel.: 06-30/587-6524

A szeretetotthon Marcali belvárosának csendes utcájában található. Az intézmény 1998-ban kezdte meg működését a fenntartó, Megbékélés Alapítvány erre a célra átalakított épületében. Az intézmény alaptevékenysége időskorúak ápolása gondozása. Ellátási területünk Magyarország, így hazánk egész területéről fogadunk beköltözőket. Otthonunkban, családias környezetben 18 ellátott él, lakhatásuk 1-2 ágyas szobákban biztosított, szobáink részben önálló fürdőszobával is felszereltek. A lakószobáját mindenki saját ízlésének megfelelően rendezheti be. A könnyebb beilleszkedés érdekében ellátottjaink a lakószobájukba hozhatják bútoraikat, virágaikat, dísztárgyaikat.  Intézményünk előtt rendezett, szép parkot gondozunk, amelyben mindig felüdítő érzés a séta és szemlélődés. Munkatársaink az ellátottak életkorának és egészségi állapotának megfelelő, személyre szabott ápolási, gondozási és mentálhigiénés feladatokat látnak el. Szakdolgozóink a nap 24 órájában gondoskodnak az idős lakók napi szükségleteiről, tartalmasan eltöltött szabadidejük és pihenésük biztosításáról. A napi háromszori  étkezést az egyedi igények figyelembevételével (cukorbetegség, diéta, allergia) vehetik igénybe lakóink. Intézményünkbe heti rendszerességgel belgyógyász szakorvos jár ki, pszichiáter szakorvosunk pedig szintén helyben negyedévente gondozza az időseket. Demens, Alzheimer-kóros, incontinens vagy fogyatékkal élő időseket is fogadunk. Más súlyos pszichiátriai betegséggel rendelkezőket és szenvedélybetegeket nem tudunk fogadni.

Külön büszkeségünk, hogy 2013.03.21-én az Otthont alapító és vezető Szilágyi házaspárt Marcali Város Önkormányzata a város közéletében kifejtett munkájuk elismeréseként a Városi Alkotói Díjjával tüntette ki.


Nyomtatás