ASP logo

Zsák helyett kukában a biológiailag bomló hulladék – 2016. márciustól

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Marcali családi házas övezetében és Kéthelyen az eddigi zsákos rendszert felváltja az edényes hulladékgyűjtés a biológiailag lebomló hulladékok elszállításánál.

Kérjük, hogy a barna zsákokért idén már ne fáradjanak be az ügyfélszolgálatunkra, a barna kukákat március első két hetében osztjuk azoknak a Tisztelt Ügyfeleknek, akik rendezett díjfizetésűek, és az addig kiküldött Haszonkölcsön szerződést részünkre megfelelően kitöltve visszajuttatják. A barna gyűjtőedények chippel azonosítottak lesznek, díjmentesen biztosítjuk az Ügyfeleknek. Továbbra is elhozzuk a forgalomban lévő, MTKSZ-logós, barna zsákokat, valamint a méretre vágott, kötegelt gallyat. A 120 litert meghaladó mennyiségű hulladéknak vásárolható az ügyfélszolgálatunkon barna zsák, amelyet a barna kuka mellé a gyűjtési napon lehet kihelyezni. A gyűjtőedények kiosztásának módjáról, részleteiről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk.

 

A gyűjtési rend nem változik, a korábban meghirdetettek szerint az alábbi időpontokban szállítjuk el a bio hulladékot:

Marcali: március 14. 28, április 11. 25, május 9. 23, június 6. 27, július 18, augusztus 1. 22, szeptember 12. 26, október 10. 24, november 7. 21, december 12.

Kéthely: április 13, május 11, június 15, július 13, augusztus 17, szeptember 14, október 12, november 16.

 

MTKSZ Nonprofit Kft. Szállítás


Nyomtatás