ASP logo

SAJTÓKÖZLEMÉNY - MEGÚJULTAK A SZÉCHENYI ZS. MEZŐGAZDASÁGI SZAKGIMNÁZIUM KOLLÉGIUMAI

sz2020logo2Lezárultak a Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium energiahatékonysági felújítási munkái. A projekt 100%-os támogatási intenzitással, 74,41 millió Ft európai uniós támogatás segítségével valósult meg. Az intézmény 2017-ben komplex épületenergetikai fejlesztést hajtott végre európai uniós támogatás felhasználásával, mely a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) „Költségvetési szervek pályázatos épületenergetikai fejlesztései” című pályázat keretében valósult meg.

 

 

A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és üzemeltetési költségei az iskola éves költségeinek igen jelentős részét tették ki, ezért az intézmény a fűtési energiaigény csökkentése céljából az épület külső határoló felületeinek hőszigetelését, nyílászáróinak cseréjét végeztette el két kollégiumi épületén. Somogyzsitfán az intézmény fiúkollégiumi épületében homlokzati hőszigetelésre, műanyag és fém nyílászárók beépítésére, lánykollégiumi épületben homlokzati, lapostető és padlásfödém hőszigetelésre, műanyag és fém nyílászárók beépítésére és napelemes rendszer telepítésére került sor.

A projekt kivitelezése 2017. október 27-én lezárult.

A projektről bővebb információt a https://szechenyiszki.hu oldalon olvashatnak!

Pályázati azonosító: KEHOP-5.2.10-16-2016-00123

További információ kérhető: Kovács András projektmenedzser

Telefonszám: +36 30 501 7537

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

sajtóközlemény (pdf)


Nyomtatás