ASP logo

Pályázati felhívás a Marcali, Templom u. 47. szám alatti ingatlan eladására

Marcali Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről szóló 19/2003. (X.17.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 17. § (1) bekezdése alapján Marcali Város Önkormányzatának Polgármestere pályázatot ír ki az elidegenítésre történő kijelölését követően Marcali Város Önkormányzata tulajdonát képező

Marcali, Templom utca 47. szám alatti, 436 hrsz-ú lakóépület, udvar, gazdasági épület megnevezésű ingatlan eladására

az alábbiak szerint:  

 

1. Az eladással érintett ingatlan: a Marcali 436 hrsz.-ú, ténylegesen 8700 Marcali, Templom utca 47. szám alatt található, kivett lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű, 1326 m2 nagyságú ingatlan (a továbbiakban: tárgyi ingatlan). Az épület felújításra szorul, lakatlan, üresen áll, a közműveket lekötötték róla. A tárgyi ingatlan forgalmi értéke: 1.716.000 Ft.

A pályázati kiírás melléklete az épület alaprajza.

 

2. Eladási ár legkisebb összege: 2.000.000 Ft

 

3. A pályázati ajánlatnak tartalmaznia kell:

  • a pályázó által megajánlott vételár összegét
  • a vételár megfizetésének módját és időpontját
  • a pályázó vagy a képviseletére jogosult személy nevét, a pályázó címét, a pályázó vagy képviseletére jogosultjának elektronikus és egyéb elérhetőségét;
  • a pályázati feltételek elfogadásáról szóló nyilatkozatát.
  • a pályázatban megadott adatainak kezeléséhez történő hozzájárulását.
  • nyilatkoznia kell arról, hozzájárul-e, hogy az általa benyújtott pályázat tartalmát – a bontást követően – a többi pályázó megismerje.

 

4. A pályázat benyújtása, beadási határideje:

A pályázati ajánlatot az alábbi címre kell benyújtani:

Marcali Közös Önkormányzati Hivatal 8700 Marcali, Rákóczi u. 11., I. em. 35. sz. iroda

A pályázat postai úton vagy személyesen is benyújtható az alábbiak szerint: 

  • Felhívjuk a figyelmet, hogy a postai feladás esetén a pályázatnak az alább meghatározott időpontra be kell érkeznie.
  • Az ajánlat személyesen is bedobható a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal postaládájába (a postaláda a hátsó bejáratnál található).

Jelen pályázat végső beadási határideje: 2021. január 4. (hétfő) 10.00 óra

 

5. A pályázati bírlóbizottság ülésének helye, ideje:

Marcali Közös Önkormányzati Hivatal 8700 Marcali, Rákóczi u. 11., I. em. kisterem 2021. január 4. (hétfő) 10.05 óra

Ha a felhívásban meghatározott határidőre csak egyetlen pályázati ajánlat érkezik, és az a pályázati felhívásban foglalt valamennyi feltételnek megfelel, a tárgyi ingatlant a bírálóbizottság javaslatára e pályázó részére a felhívásban meghirdetett feltételekkel lehet értékesíteni.

A pályázatra és az eladásra egyebekben a Rendelet szabályai az irányadók.

Szükség esetén, előzetes egyeztetés alapján lehetőséget biztosítunk a tárgyi ingatlan megtekintésére a pályázati kiírás időtartama alatt. Időpont egyeztetés lehetséges a 85/501-043-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Jelen pályázati felhívás a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal hirdetőtábláján és a www.marcali.hu oldalon kerül közzétételre.

 

A pályázati felhívással összefüggésben kérdéseket telefonon a 85/501-043-as telefonszámon, illetve elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre tehetnek fel!

 

Kelt, Marcali, 2020. december 9.

Dr Sütő László sk.

polgármester


 alaprajz (pdf)


Nyomtatás