ASP logo

Pályázati felhívás a Marcali, Rákóczi u. 5. fsz. szám alatti ingatlan eladására

Marcali Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről szóló 19/2003. (X.17.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 17. § (1) bekezdése alapján Marcali Város Önkormányzatának Polgármestere pályázatot ír ki az elidegenítésre történő kijelölését követően Marcali Város Önkormányzata tulajdonát képező Marcali, Rákóczi u. 5. fsz. szám alatti, 3/1/A/9 hrsz-ú üzlethelyiség megnevezésű ingatlan eladására az alábbiak szerint

 

1. Az eladással érintett ingatlan: a Marcali 3/1/A/9 hrsz.-ú, ténylegesen 8700 Marcali, Rákóczi u. 5. fsz. szám alatt található, üzlethelyiség megnevezésű, 56,15 m2 nagyságú ingatlan (a továbbiakban: tárgyi ingatlan). A tárgyi ingatlan nettó forgalmi értéke: 9.545.500 Ft.

A pályázati kiírás melléklete a helyiség alaprajza.

 

2. Eladási ár legkisebb nettó összege: 9.545.500 Ft

 

3. A pályázati ajánlatnak tartalmaznia kell:
• a pályázó által megajánlott vételár összegét
• a vételár megfizetésének módját és időpontját
• a pályázó vagy a képviseletére jogosult személy nevét, a pályázó címét, a pályázó vagy képviseletére jogosultjának elektronikus és egyéb elérhetőségét;
• a pályázati feltételek elfogadásáról szóló nyilatkozatát.
• a pályázatban megadott adatainak kezeléséhez történő hozzájárulását.
• nyilatkoznia kell arról, hozzájárul-e, hogy az általa benyújtott pályázat tartalmát – a bontást követően – a többi pályázó megismerje.

 

4. A pályázat benyújtása, beadási határideje:
A pályázati ajánlatot az alábbi címre kell benyújtani:
Marcali Közös Önkormányzati Hivatal 8700 Marcali, Rákóczi u. 11., I. em. 35. sz. iroda

A pályázat postai úton vagy személyesen is benyújtható az alábbiak szerint:
• Felhívjuk a figyelmet, hogy a postai feladás esetén a pályázatnak az alább meghatározott időpontra be kell érkeznie.
• Az ajánlat személyesen is bedobható a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal postaládájába (a postaláda a hátsó bejáratnál található).

Jelen pályázat végső beadási határideje: 2021. január 4. (hétfő) 10.00 óra

5. A pályázati bírólóbizottság ülésének helye, ideje:
Marcali Közös Önkormányzati Hivatal 8700 Marcali, Rákóczi u. 11., I. em. kisterem 2021. január 4. (hétfő) 10.05 óra

Ha a felhívásban meghatározott határidőre csak egyetlen pályázati ajánlat érkezik, és az a pályázati felhívásban foglalt valamennyi feltételnek megfelel, a tárgyi ingatlant a bírálóbizottság javaslatára e pályázó részére a felhívásban meghirdetett feltételekkel lehet értékesíteni.

A pályázatra és az eladásra egyebekben a Rendelet szabályai az irányadók.

Szükség esetén, előzetes egyeztetés alapján lehetőséget biztosítunk a tárgyi ingatlan megtekintésére a pályázati kiírás időtartama alatt. Időpont egyeztetés lehetséges a 85/501-043-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Jelen pályázati felhívás a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal hirdetőtábláján és a www.marcali.hu oldalon kerül közzétételre.

A pályázati felhívással összefüggésben kérdéseket kizárólag elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre tehetnek fel!

 

Kelt, Marcali, 2020. december 9.

Dr Sütő László sk.
polgármester

 


 alaprajz (jpg)


Nyomtatás