ASP logo

Óvodai beiratkozás a 2020/2021. tanévre

 Tisztelt Szülők! A rendkívüli helyzet miatt a 2020/2021. tanévre az óvodai beiratkozás az alábbiak szerint módosul:

  1. A kötelező felvételt biztosító óvoda április 21-ig felveszi a felvételi körzetébe (1. sz. melléklet: óvodai körzethatárok) tartozó valamennyi olyan gyermeket, akik vonatkozásában nem érkezett hozzá jelzés arról, hogy másik óvoda felvette volna őket. Ezekben az esetekben a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelésének napján kerül majd sor.
  1. Ha a szülő (törvényes képviselő) gyermekét nem a kötelező felvételt biztosító óvodába szeretné beíratni, akkor erre irányuló szándékának bejelentését (2. sz melléklet: kérelem) – a kötelező felvételt biztosító óvoda nevének és címének megjelölésével, elektronikus úton, vagy különösen indokolt esetben személyesen – az intézményvezető április 17-ig fogadja. (Kérelmek személyes benyújtásának időpontja: Április 14-17-ig 1100-1200, 1400-1600)

Óvoda elérhetősége:

  • email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • személyesen: Marcali, Posta köz 3. Kiss Jenőné – óvodatitkár

Abban az esetben, ha a kötelező felvételt biztosító óvoda a felvételi kötelezettségének teljesítését követően a szabad férőhelyei alapján további felvételi kérelmeket is teljesíteni tud, úgy a hozzá beérkezett, nem a felvételi körzetben élő gyermekek felvételére vonatkozó szülői szándéknyilatkozatok alapján beiratkozási beosztást készít és erről az érintett szülőt haladéktalanul értesíti.

A kötelező felvételi körzettel rendelkező óvoda a felvételi körzetébe nem tartozó gyermekek felvételére vonatkozóan legkésőbb 2020. április 30-áig döntést hoz, melyről írásban értesíti az éritett szülőket, valamint a gyermek kötelező felvételét ellátó óvoda vezetőjét.

Marcali, 2020. április 2.

Kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét!

 

Tamásné Turbéki Angéla

intézményvezető


Nyomtatás