ASP logo

nyári táborok

Nyári táborok Marcaliban

Több fajta tábort is meghirdetett Marcali Város Önkormányzata. A gyermekek a korábbi években hagyománnyá vált tematikus nyári táborok mellett az idei évben délelőtti foglalkozások keretében részt vehetnek felzárkóztató oktatáson is. Valamennyi meghirdetésre kerülő foglalkozás esetén délutáni felügyeletet is biztosít az Önkormányzat a gyermekek számára. A táborok részleteit a mellékelt felhívások, jelentkezési lapok, plakátok tartalmazzák.

Várjuk a jelentkezőket!

Marcali Város Önkormányzata


 

Ingyenes nyári tematikus táborok

Marcali Város Önkormányzata szeretné megkönnyíteni a szülőknek iskolás gyermekeik nyári elhelyezését a 3 hónap otthoni tanulás után, ezért idei évben immár harmadik alkalommal szervez ingyenes nyári tematikus táborokat.

 

A táborokra 2020.06.29. és 2020.08.14. között 8-16 óráig kerül sor az alábbi témákban:

Időpont

Táborvezető

Tábor neve

2020. június 29.-július 3.

Samuné Bogyó Hajnalka

Omrai Béláné (Margó)

Ötletelő – játékok, hasznos tárgyak készítése hagyományos és újszerű módokon

2020. július 6-10.

Horváth Gabriella

KönyvMoly 2

2020. július 13-17.

Bakonyi Bernadett

Bognár Levente

Játszunk, hogy játszhassunk

2020. július 20-24.

Kocsisné Buzás Anita

MarcLali 2

2020. július 27-31.

Dombóvári Dóra

Duzsik Nikolett

Kovarszki Beatrix

Szabadi Szimonetta

Marcatlon – sport minden mennyiségben

2020. augusztus 3-7.

Csutora Éva

Szabó Judit

Ügyes kezek, érzékeny lelkek

2020. augusztus 10-14.

Kocsisné Buzás Anita

MókaLand – minden nap egy élmény

 

Helyszín: Bernáth Galéria és környéke

A heti turnusok során a gyerekek a már megszokottak szerint kézműves- és sportfoglalkozásokon, filmvetítésen vehetnek részt, megismerhetik a város közintézményeinek és vállalatainak munkáját. A nyári forróságban a Városi Fürdő medencéi hűsítik a résztvevőket. A gyerekek számára napi háromszori étkezést és PI-vizet biztosítunk.

Várjuk azon 7-14 év közötti, marcali lakhellyel rendelkező gyerekek jelentkezését, akik részt szeretnének venni a tematikus nyári táborokban.

A jelentkezéseket a mellékelt jelentkezési lapon várjuk melyet kitöltve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre lehet visszaküldeni, vagy a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal portaszolgálatán leadni. Ugyanitt üres jelentkezési lap is átvehető. Jelentkezési határidő: 2020. június 12. péntek.

Információ: 501-035

JELENTKEZÉSI LAP (doc)

tematikus2020


 

„Tudásbázis” – az otthon tanultak átismétlésére - Igényfelmérés


Kedves Szülők!

Marcali Város Önkormányzata az idei évben lehetőséget biztosít marcali lakos általános iskolás gyermekek részére a digitális oktatás során egyénileg elsajátított tananyag átismétlésére.

A Tudásbázis során helyi pedagógusok közreműködésével a gyerekek megerősíthetik tudásukat az alapvető tantárgyakból, biztos alapot képezve a további tanulmányaikhoz.

A jelentkezők 2 hetes turnusokban vehetnének részt a kompetencia fejlesztő programokon, évfolyamonkénti bontásban. Az alsós évfolyamokon matematika, olvasás, írás - a 4. évfolyamon angol és német nyelvvel kiegészülve - a felsős évfolyamokon matematika, nyelvtan, irodalom történelem és idegen nyelv tantárgyakból lenne lehetőség az otthon tanultak átismétlésére.

A „Tudásbázis” délelőtti és délutáni programjain való részvétel ingyenes. A gyermekek számára étkezést biztosítunk, térítés ellenében. A felkészítő foglalkozásokra délelőtt kerülne sor, igény esetén a gyermekek délutáni felügyeletét biztosítjuk.

Részvételi szándékukat 2020. május 29-ig jelezzék az alábbi elérhetőségeken:

telefon: 501-035

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A jelentkezéshez alábbi adatok megadása szükséges:

  • alsós gyermek esetén gyermeke adatai (név, iskola, évfolyam), valamint az Ön közvetlen elérhetőségei (telefon, e-mail cím)
  • felsős gyermek esetén gyermeke adatai (név, iskola, évfolyam), valamint az Ön közvetlen elérhetőségei (telefon, e-mail cím), valamint a választott tantárgy/tantárgyak (angol, vagy német, vagy matematika vagy nyelvtan, vagy irodalom, vagy történelem) megjelölése

Az előzetes igényfelmérést követően értesítjük Önöket a Tudásbázison való részvétel további részleteiről.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a Tudásbázison való részvétel nem gyermekfelügyelet, hanem a délelőtt folyamán tanóra jellegű foglalkozások zajlanak!

 

JELENTKEZÉSI LAP (doc)

 

tudasbazis2020


Nyomtatás