ASP logo

MEGHÍVÓ - „Minden, amit tudni lehet a 0%-os, és a kombinált hitelről” című tájékoztató előadásra

Tisztelt Ügyfeleink, kedves leendő Partnereink! Tisztelettel meghívjuk Önt a „Minden, amit tudni lehet a 0%-os, és a kombinált hitelről” című tájékoztató előadásra. Időpont: 2016. november 17. (csütörtök) 17:00-18:00. Helyszín: Kulturális Korzó (moziterem), Marcali Múzeum köz 5.

 

Kiemelten nagy az érdeklődés a 2014-2020-as Európai Uniós források pénzügyi eszközeinek megjelenésével, és a fejlesztési elképzeléseiket segítő támogatott hitelekkel kapcsolatosan. Ezeknek fontos, és most már elérhető forrása a 0%-os Versenyképességi hitel, és a megjelenés előtt álló kombinált hitel.

A rendezvény célja, hogy segítsünk Önnek bemutatni ezen pénzügyi eszközökben rejlő lehetőségeket, a hitel igénylésének feltételeit. Szakértők mondják el, hogy miként részesülhet az Ön vállalkozása is a kedvező kamatozású hitelekből, és vissza nem térítendő támogatásból.

 

Tematika:

  • Köszöntő
  • A Takarékbank szerepe a Versenyképességi és a Kombinált Hitelprogramban, előadó: Németh Ferenc Régióigazgató M7 TAKARÉK Szövetkezet
  • Projektek a Versenyképességi Hitelprogramban, előadó: Korompay Gáborné mikrohitel menedzser Somogy Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány (SMVKA)

 

A rendezvény házigazdája: Dr. Sütő László Marcali Város Polgármestere

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha több forrásból kapott meghívót, elegendő csak egyszer regisztrálni.

Regisztrációját az alábbi linkre https://goo.gl/forms/9kCAdRxO5hu5YDwL2  kattintva teheti meg 2016. november 15-én 16 óráig.

 

Tisztelettel:

dr.Tófeji Edina sk.                                          Keresztes Péter sk.

Elnök-Ügyvezető                                                   Főigazgató

M7 Takarék Szövetkezet                                         SMVKA


Nyomtatás