ASP logo

JAVASLATTÉTELI FELHÍVÁS VÁROSI KITÜNTETÉSEK ADOMÁNYOZÁSÁRA - 2024.

Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 17/2003. (X.17.) számú rendeletével a város fejlődését elősegítők, a város hírnevét népszerűsítők, a város és lakossága javára eredményes tevékenységet folytatók munkájának elismerése és az utókor számára történő példaképül állításuk megörökítése, valamint a kimagasló sportteljesítményt nyújtók elismerése érdekében az alábbi kitüntetéseket alapította:

- „Marcali Város Díszpolgára” kitüntető cím,
- „Marcali Városért” díj,
- „Városi Alkotói Díj”,
- „Az Év Vállalkozása Díj”,
- „Az Év Edzője” díj,
- „Az Év Sportcsapata” díj,
- „Az Év Sportolója” díj
- „Az Év Utánpótlás Sportolója” díj

A kitüntetések adományozására a polgármester, az alpolgármester, a jegyző, a képviselő-testület tagjai, a képviselő-testület bizottságai, társadalmi szervezetek, egyesületek, vállalkozások és költségvetési szervek vezetői, valamint magánszemélyek tehetnek javaslatot.
A kitüntetések adományozásának feltételeiről, az évente kiosztható kitüntetések számáról az önkormányzati kitüntetésekről szóló 17/2003. (X.17.) önkormányzati rendelet nyújt bővebb információt: https://marcali.hu/images/rendeletek/2019/01/17_2003.X.17-20190119.pdf

Kérem, hogy javaslataikat 2024. január 31-ig (szerda) juttassák el a Marcali Közös Önkormányzati Hivatalba:
Postán vagy személyesen: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal (8700 Marcali, Rákóczi u. 11.)
E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Dr. Sütő László s.k.
Polgármester


Nyomtatás