ASP logo

Felhívás helyi termelőknek és helyi terméket előállítóknak

Tisztelt Gazdálkodó, Tisztelt Vállalkozó! Marcali Város Önkormányzata fontos feladatának tartja a helyi termék (kézműves, élelmiszeripari) előállításának népszerűsítését, ösztönzését.

Az Önkormányzat TOP 5.1.2-15-SO1-2016-00004 számú Marcali Foglalkoztatási Paktum című pályázata keretében szeretnénk elkészíteni egy, a járásban termelt és előállított helyi termékeket és termelőket bemutató kiadványt, katalógust.

Kérjük Önt, hogy amennyiben a kiadványban szívesen megjelenne, bemutatná tevékenységét, vállalkozását, illetve termékeit, akkor a mellékelt adatlapot adataival, elérhetőségével szíveskedjen kitölteni és az adatlapot (egyben adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatot) aláírva elektronikusan legkésőbb 2021. április 9-ig (péntek) visszajuttatni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Tájékoztatjuk, hogy jelen adatgyűjtés a Liberty Press Kft. (szerkesztő) részére kerül továbbításra, amely cég a kiadvány tartalmát összeállítja. A beérkezett jelentkezésekből a szerkesztő és az Önkormányzat választja ki azt a 30 helyi termelőt, akik a kiadványban részletesen bemutatásra kerülnek, illetve azt a minimum 10 termelőt, akik rövidebb bemutatkozási lehetőséget kaphatnak.

Bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Információ kérhető:

Bereczk Balázs alpolgármester

Tel.: 85/501-046

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


adatlap (doc)

01 1


Nyomtatás