ASP logo

Felhívás cégvezetőknek

Tisztelt Cégvezető! Marcali Város Önkormányzata a TOP 5.1.2-15-SO1-2016-00004 számú Marcali Foglalkoztatási Paktum című pályázata keretében Marcali és a térség meghatározó gazdasági szereplőit bemutató kiadványt készít.

A készülő kiadványban Marcali és a térség legnagyobb foglalkoztatói mellett lehetőséget biztosítunk további térségi gazdasági szereplők bemutatkozására. A kiadványban a Marcali Járás területén székhellyel vagy telephellyel rendelkező gazdasági szereplő tevékenységét mutatjuk be, továbbá a vállalkozásnál elvárt és keresett végzettségeket is feltüntetjük. A kiadványban történő szereplés ingyenes.

A kiadvány szerkesztésével az önkormányzat a Liberty Press Kft.-t bízta meg. A beérkezett jelentkezésekből a szerkesztő és az Önkormányzat választja ki azokat a gazdasági szereplőket, akik a kiadványban részletesen bemutatásra kerülnek.

Amennyiben érdekli a lehetőség, jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre legkésőbb 2021. április 23-ig (péntek).

Bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Információ kérhető:

Bereczk Balázs alpolgármester

Tel.: 85/501-046

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Nyomtatás