ASP logo

ASZFALTOZÁS MARCALIBAN, A NOSZLOPY GÁSPÁR ÉS A KOSSUTH LAJOS UTCÁBAN

Marcaliban, a Noszlopy Gáspár utcában, a Berzsenyi és a Rózsa utca (682-es számú Marcali városon átmenő másodrendű főút 4+020 ­– 4+350 kilométer szelvény) közötti szakaszon, továbbá a Kossuth Lajos utcában, a vasúti átkelőhely és a jelzőlámpás csomópont (6704-es jelű Öreglak-Marcali összekötő út 19+400 - 19+950 kilométer szelvény) közötti szakaszon teljes szélességben cserélik a burkolat kopórétegét.

 

  • 2016. június 3-án, pénteken felmarják a Noszlopy Gáspár utca burkolatát, majd 6-án és 7-én, hétfőn és kedden elkészítik az új kopóréteget.
  • 2016. június 6-án és 7-én, hétfőn és kedden a burkolatot felmarják a Kossuth Lajos utcában, majd 8-án és 9-én, szerdán és csütörtökön a burkolat új kopórétegét készítik el.

 

A jelölt napokon a szakemberek 7 és 17 óra között dolgoznak. A munkaterületeken előzési tilalom, valamint 30 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben. A géplánc működési ideje alatt félpályás útlezárás és kézi forgalomirányítás mellet haladhat a forgalom.

 

A munkavégzés ideje alatt lelassul a közlekedés mind az érintett, mind a becsatlakozó utcákon. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a lakosság megértését és türelmét is kéri a munkák idejére.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi információkról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.


Nyomtatás