Ügyféltájékoztató - biztonsági intézkedések

Tisztelt Ügyfelek és Látogatók! A Hivatal épületébe érkezők egészsége védelmében, a COVID-19 vírusfertőzés elkerülése érdekében, az épületben egyidejűleg jelen lévők létszámát a biztonságos védőtávolság betartását szem előtt tartva korlátozzuk, az ügyfelek fogadása szigorított beléptetési rend mellett, szakaszosan történik.

A hivatalban a belépési pontnál kihelyezett kézfertőtlenítő automata használata kötelező.

Az épületben tartózkodó ügyfelek, látogatók számára a védőmaszk viselése a Hivatal egész területén kötelező. Az orvosi vagy munkavédelmi, illetve textil maszkot köteles mindenki olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Az aktuális vírushelyzetre tekintettel szúrópróba-szerűen, illetve COVID-19 fertőzésre utaló tünetek tapasztalása esetén, a főbejáratnál 2020. szeptember 25-től érintésmentes kézi hőmérővel mérjük az érkezők testhőmérsékletét.

Amennyiben a mért testhőmérséklet 37.5 °C vagy annál magasabb az érintett személy nem léphet be az ügyféltérbe.

A vizsgálattal kapcsolatos adatkezelési tájékoztató az adatkezelő honlapján, illetve hirdetőtábláján olvasható.

Az épület ügyfélforgalmi területein dolgozó munkatársaink számára a védőmaszk használata kötelező.

Azt a személyt, aki a maszkot nem, vagy nem rendeltetés-szerűen használja, és ebbéli kötelezettségének felszólítás ellenére sem tesz eleget, felszólítjuk a Hivatal épületéből való távozásra, szükség esetén intézkedünk az épületből történő eltávolításáról. (A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX.18.) Korm. rendelet 2.§. (4))

 

Marcali, 2020. szeptember 23.

Bödőné dr. Molnár Irén

címzetes főjegyző


 

lakossági tájékoztató (pdf)


Nyomtatás