Tájékoztató az Önkormányzat által gyermekeknek nyújtott szolgáltatásokról

Tisztelt Marcaliak! Marcali Város Önkormányzat a vészhelyzet ideje alatt a gyermekek, tanulók számára az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

Bölcsőde:

a megszokott napi nyitva tartási idővel fogadja a bölcsődébe beíratott gyermekeket, akiknek szülei nem tudják megoldani gyermekük otthoni elhelyezését. A bölcsőde igénybevételének szándékáról a bölcsődét az igénybevételt megelőző hét utolsó munka nap 12.00 óráig kell értesíteni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

telefonszám: +36 85/312-452 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Óvoda: 

a megszokott napi nyitva tartási idővel fogadja az óvodába beíratott gyermekeket a Posta közi (Tündérliget) óvoda, akiknek szülei nem tudják megoldani gyermekük otthoni elhelyezését és munkaviszonnyal rendelkeznek. Az óvoda igénybevételének szándékáról az óvodát a megelőző hét utolsó munka nap 12.00 óráig kell értesíteni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

telefonszám:  +36 85/814-800, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30/694-7203

Gyermekétkeztetés:

a marcali lakhellyel rendelkező óvodás, általános és középiskolás diákok napi egyszeri meleg étellel történő ellátást kérhetnek az eddigi térítési díjuknak megfelelő térítés ellenében. A meleg étel átvételére minden nap 11.30 és 12.30 között van lehetőség a Központi Konyha főbejáratánál. Az étel átvételéhez 2 db (leves és főétel tárolására alkalmas) éthordót szükséges biztosítani a Központi Konyha számára! Az étkeztetés igénybevételének szándékáról a Központi Konyhát az étkezés igénybevételét megelőző hét utolsó munka nap 12.00 óráig kell értesíteni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

telefonszám:  +36 70/340-2902, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eddig nyújtott együttműködésüket, segítségüket köszönjük!

Dr. Sütő László

polgármester

 

Az Önkormányzat tájékoztatói folyamatosan elérhetők a www.marcali.hu oldalon a vészhelyzeti tájékoztatók, felhívások menüpont https://marcali.hu/index.php/veszelyhelyzet-info  alatt, valamint a Marcali Mobil App szolgáltatáson.


Nyomtatás