Polgármesteri tájékoztató - 2020.05.21.

Marcaliban a piac a járvány előtti rend szerint 2020. május 22-től minden kereskedő számára nyitva lesz. A 65 év felettiekre vonatkozó idősávot 10.00 órától 12.00 óráig határozom meg. Kérek mindenkit, aki elmegy a piacra, hogy a piacfelügyelők és a városrendészet dolgozóinak utasításait tartsák be. Saját egészségük megvédésének érdekében tartsanak egymástól megfelelő távolságot.

Városunkban AZ ÓVÓDÁK ÉS A BÖLCSÖDE nem zárt be, az igények szerint működött. Május 25-én és 26-án valamennyi óvoda és valamennyi óvodai csoport nyitva lesz, a megszokott óvónők, dadusok felügyelete mellett. Ha kevés gyermek veszi igénybe e két napon az ellátást akkor elképzelhető, hogy szerdától óvódákon belüli csoport-összevonások történhetnek.

Az idősek otthonára vonatkozó valamennyi korábbi rendelkezésemet ezúton is megerősítem, az otthon továbbra sem látogatható.

Marcaliban továbbra sincs koronavírussal fertőzött beteg és 21-en vannak kötelező házikaranténban.

Kérem, hogy a jó idő és az érzékelhető könnyítések ellenére is mindenki fokozottan tartsa be az operatív törzs által elrendelt korlátozásokat, szabályokat.

Marcali, 2020. május 21.

Dr. Sütő László
Polgármester


Nyomtatás