Lakossági tájékoztató - 2020.11.11.

Tisztelt Marcaliak! A Kormánytól kapott felhatalmazás alapján Marcaliban piac napokon a piactér területén, valamint a buszpályaudvaron és a buszmegállókban rendelek el kötelező maszk viselést.

  • Az önkormányzat intézményei a rendelettel összhangban működnek, tehát a kulturális intézmények Múzeum, Könyvtár, Művelődési ház zárva lesznek. Az óvódák, bölcsőde nyitva tartanak, de kérek mindenkit, hogy az intézmények által bevezetett intézkedéseket tartsa be.
  • Az Idősek Otthona továbbra sem látogatható, a már kialakult rend szerint lehetséges a kapcsolattartás.
  • A gyermekek és szociális étkeztetésben részt vevők számára az étkezést továbbra is biztosítjuk.
  • A strand összhangban a kormányrendeletben írt ellentmondásokkal a nagyközönség előtt zárva lesz. A versenyzők számára 15.00 órától 18.00 óráig nyitva tart.

Tekintettel arra, hogy kérésem ellenére, bár helyben a szándék meg lett volna rá nem kaptam információt a városban megfertőződöttekről, és karanténban lévőkről, ezért erről hiteles tájékoztatást adni nem tudok.

Kérek mindenkit, hogy a központi és helyi intézkedéseket tartsa be, azok betartására másokat is figyelmeztessen, ha bármilyen gondja felmerül nyugodtan forduljon az önkormányzathoz, vagy szociális intézményünkhöz. Most legfontosabb feladatunknak mindannyian azt tekintjük, hogy segítsünk.

 

Tisztelettel:

Dr. Sütő László
Polgármester


Nyomtatás