Hirdetmény - 2023.08.22.

Marcali Város településrendezési eszközeinek 9. számú módosítása partnerségi egyeztetéséről

Tájékoztatjuk Marcali Város lakosságát, Marcali Város közigazgatási területén ingatlannal rendelkezni jogosult természetes vagy jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteket, Marcali Város közigazgatási területén működő és bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, Marcali székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezeteket és Marcali Város közigazgatási területén működő vallási közösségeket (a továbbiakban együtt: partnerek), hogy Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 93/2023. (VI.14.) számú képviselő-testületi határozatában döntött Marcali Város településrendezési eszközeinek 9. számú módosításának kezdeményezéséről.

A módosítás három részterületre vonatkozik és Marcali Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 11/2013. (VI.28.) önkormányzati rendeletének egy-két szövegbéli pontosítására.

Tájékoztatjuk a partnereket, hogy a nyilvánosság tájékoztatása és a vélemények, észrevételek megismerése érdekében az eljárás során a településterv, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet helyi partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 30/2022. (XI.22.) önkormányzati rendelet 3. § d) pontja alapján

2023. augusztus 28.-án 13:00 órakor lakossági fórumot tartunk a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében (8700 Marcali, Rákóczi u. 11.).

A településterv, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet helyi partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 30/2022. (XI.22.) önkormányzati rendelet és a módosítás véleményezési dokumentációja a megnevezésre kattintva megtekinthető, valamint Marcali Közös Önkormányzati Hivatal fsz. 12. sz. irodájában, (8700 Marcali, Rákóczi u. 11. címen) ügyfélfogadási időben 2023. szeptember 4.-ig nyomtatott formában is.

A partnerek észrevételt, javaslatot a lakossági fórumot követő 5 napon belül (2023. szeptember 2-ig) írásban tehetnek, a Polgármesterhez címzett, papír alapon, vagy elektronikus levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre benyújtott, indoklással ellátott véleményben.

 

Marcali, 2023. augusztus 22.

Dr. Sütő László sk

polgármester


Nyomtatás