HIRDETMÉNY - Marcali településrendezési eszközök 5. számú módosítás partnerségi egyeztetéséről

Tájékoztatjuk a Marcali város közigazgatási területén állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személyeket, valamint Marcaliban ingatlannal, székhellyel vagy telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezeteket, Marcali területén működő érdekképviseleti és civil szervezeteket (a továbbiakban: érintettek), hogy Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete által kezdeményezett Marcali Településrendezési eszközök 5. számú módosításának véleményezési tervdokumentációja elkészült.

A módosításról a képviselő-testület a 35/2020. (II.20.) számú képviselő-testületi és a 47/2020. (V.20.) számú polgármesteri határozataival döntött, majd az előzetes tájékoztatási szakasz 2020 május 29. és június 19. között lezajlott.

A módosítás véleményezési tervdokumentációja a megnevezésre kattintva megtekinthető.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ (2) bekezdés b) pontja alapján a partnerségi egyeztetés személyes megjelenést előíró szabályaitól eltérően a tájékoztatást, a véleménynyilvánítást és az egyeztetést elektronikus úton folytatjuk le. Ugyanezen rendelet 165. § (2) bekezdés c) pontja alapján a munkaközi tájékoztatás lakossági fóruma elektronikus úton történik azzal, hogy az észrevételeket és javaslatokat kizárólag elektronikus úton lehet megtenni.

A partnerségi véleményezés és lakossági fórum keretében az érintettek ezért csak írásban véleményezhetik a tervezetet. Ennek alapján a "Partnerségi vélemény" tárgyú véleményeket e-mailen a Polgármesterhez címezve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük megküldeni.

A Partnerségi vélemények beküldésének határideje 2020. szeptember 4.

Marcali, 2020. augusztus 5.

Köszönettel:

Dr. Sütő László sk

polgármester


Nyomtatás