HIRDETMÉNY - Marcali településrendezési eszközök 5. számú módosítás partnerségi egyeztetéséről

Tájékoztatjuk a Marcali város közigazgatási területén állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személyeket, valamint Marcaliban ingatlannal, székhellyel vagy telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezeteket, Marcali területén működő érdekképviseleti és civil szervezeteket (a továbbiakban: érintettek), hogy Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezte a Marcali településrendezési eszközök 5. számú módosítását.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a képviselő-testület a 35/2020. (II.20.) számú képviselő-testületi és a 47/2020. (V.20.) számú polgármesteri határozataival döntött a településrendezési eszközök 5. számú módosításának kezdeményezéséről.

A településfejlesztési és településrendezési, valamint a településképi dokumentumok partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 4/2017. (III.02.) számú önkormányzati rendelet és a módosítás előzetes tájékoztatója a megnevezésre kattintva megtekinthető.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési, településképi, építésügyi és örökségvédelmi, valamint közigazgatási hatósági eljárási szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 143/2020 (IV.22) Kormány rendelet 3. § (1) bekezdése alapján a partnerségi egyeztetés személyes megjelenést előíró szabályaitól eltérően a tájékoztatást, a véleménynyilvánítást és az egyeztetést elektronikus úton folytatjuk le. Ugyanezen rendelet 3. § (2) bekezdése alapján az előzetes tájékoztatás lakossági fóruma kizárólag elektronikus úton történik.

A partnerségi véleményezés és lakossági fórum keretében az érintettek ezért csak írásban véleményezhetik a tervezetet. Ennek alapján a "Partnerségi vélemény" tárgyú véleményeket e-mailen a Polgármesterhez címezve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük megküldeni.

A Partnerségi vélemények beküldésének határideje 2020. június 19.

Marcali, 2020. május 29.

                                                                                                                                   Dr. Sütő László sk

                                                                                                                                      polgármester


Nyomtatás