Képzési igények felmérése

Tisztelt Foglalkoztató, Munkavállaló, Leendő Vállalkozó!

A TOP-5.1.2-15-SO1-2016-00004 azonosítószámú Marcali Helyi Foglalkoztatási Paktum című pályázat célja többek között a munkahelyek megtartásának segítése, munkahelyek teremtésének ösztönzése és a foglalkoztatást elősegítő képzésben történő részvétel támogatása.

 

E célok eléréshez szeretnénk felmérni, hogy a foglalkoztatók számára milyen végzettséggel rendelkező munkaerőre van szükség, illetve milyen képzésekre lenne igény a munkavállalók, leendő vállalkozók részéről.

Ezúton arra kérjük a marcali járásban székhellyel vagy telephellyel rendelkező Foglalkoztatókat, hogy a csatolt Országos Képzési Jegyzékben szereplő képzések közül válasszák ki azokat, amelyek szervezetük, vállalkozásuk szempontjából fontosak. Emellett kérjük a marcali járás Munkavállalóit és Leendő Vállalkozóit, hogy válasszák ki azokat a képzéseket, amelyek számukra lennének szükségesek a munkaerőpiacon történő elhelyezkedéshez, a vállalkozóvá váláshoz.

Kérjük, a kiválasztott képzések listáját a képzések kódjának és fajtájának (szakképesítés vagy részszakképesítés) feltüntetésével, illetve foglalkoztatók esetén a szükséges létszám meghatározásával, 2018. január 31-ig küldjék meg a Marcali Város Önkormányzata részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Együttműködésére számítunk!

Marcali Város Önkormányzata

 

Országos Képzési Jegyzék (xls)


Nyomtatás