Tudatformáló programok

szechenyi 2020 logoKEOP 1.1.1/C/13-2013-0039

Marcali és térsége hulladékgazdálkodási közszolgáltatásának informatikai és eszközfejlesztése a hasznosítási célok elérése érdekében

A „Marcali és térsége hulladékgazdálkodási közszolgáltatásának informatikai és eszközfejlesztése a hasznosítási célok elérése érdekében”című projekt megvalósításának egyik fontos feladata a lakosság tudatformálása, a környezettudatos gondolkodás és gyakorlat meghonosítása térségünkben. E cél elérésének egyik elemeként ma , a kistérség óvodavezetői találkoztak Marcaliban a Kulturális Korzóban.

A Művelődési Ház adott otthont a pályázat keretében megvalósított ÖKO-Pack Játszóháznak. A nap folyamán több száz óvodás, és általános iskolás vett részt a foglalkozásokon, játékos formában ismerve meg a szelektív hulladékgyűjtést.

2015. november 4-én Krajczár Ibolya, a Marcali és Térsége Közszolgáltató Nonprofit Kft. vezetője tartott előadást több gimnáziumi osztálynak a városban megvalósuló elkülönített hulladékgyűjtés részleteiről.

Környzetvédelmi akciónapot tartottak a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban 2015. június 5-én. 

Tudatformáló óvodai program a Tündérliget Óvodában a Környezetvédelmi Világnap alkalmából.

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.