Pályázati hírek

szechenyi 2020 logo632 millió Ft támogatást nyert Marcali Város Önkormányzata ZÖLD VÁROS KIALAKÍTÁSÁRA. A támogatásból a város központ önkormányzati tulajdonban álló épületei és közparkjai újulhatnak meg a város arculatát meghatározó zöldterületek fejlesztésével, összekötésével.

 

szechenyi 2020 logoMarcali Város Önkormányzata 410 Millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „a Leromlott városi területek rehabilitációja” elnevezésű felhívás keretében.

szechenyi 2020 logo492 MILLIÓ FT TÁMOGATÁST NYERT MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA AZ EFOP-1.5.3 AZONOSÍTÓSZÁMÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁSON A HUMÁN KÖZSZOLGÁLTATÁSOK TERÜLETÉN JELENTKEZŐ SZAKEMBERHIÁNY ENYHÍTÉSÉRE, HÁTRÁNYOS HELYZETŰ CSOPORTOK FOGLALKOZTATHATÓSÁGRA VALÓ FELKÉSZÍTÉSÉRE, A VIDÉK MEGTARTÓ KÉPESSÉGÉNEK ERŐSÍTÉSÉRE.

szechenyi 2020 logo500 millió Ft támogatást nyert Marcali VÁROS ÖNKORMÁNYZATA AZ EFOP-3.9.2 AZONOSÍTÓSZÁMÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁSON TEHETSÉGGONDOZÁSRA, FELZÁRKÓZTATÁSRA, VALAMINT AZ OKTATÁSI, SZOCIÁLIS KÖZSZOLGÁLTATÁSBAN DOLGOZÓK KÉPZETTSÉGÉNEK TÁMOGATÁSÁRA. Marcali Város Önkormányzata pályázatát a Balatonberény, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő, Kéthely, Lengyeltóti, Somogyvár településekkel, valamint a Kaposvári Egyetemmel együttműködve valósítja meg.

 

sz2020logo2Marcali Város Önkormányzata 79,64 M Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” elnevezésű felhívás keretében.

 

sz2020logo2Marcali Város Önkormányzata 517,724 M Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „Ipari parkok, iparterületek fejlesztése” elnevezésű felhívás keretében. A megvalósítandó beruházás alapvető célja a gazdaságélénkítő és foglalkoztatást ösztönző térségi és helyi gazdaságfejlesztés.

 

A Marcali Foglalkoztatási Paktum célja a marcali járás gazdaságának fellendítése, foglalkoztatási szintjének és a lakosság életszínvonalának növelése, a térségben is megfigyelhető munkaerőpiac kettősség, a megfelelő munkaerő hiánya, és a jelentős mértékű munkanélküliség csökkentése által. A paktum szervezet létrejöttével lehetőség nyílik a munkaerőpiacon megjelenő szereplők keresletének és kínálatának formális egyeztetésére, a hatékonyabb kommunikációval pedig a kiegyensúlyozott és rugalmas munkaerőpiac kialakítására.

szechenyi 2020 logoMarcali Város Önkormányzata 250,057 M Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” elnevezésű felhívás keretében. A TOP-3.2.1-15-SO1-2016-00025 azonosítószámú pályázat célja az épület energiafogyasztásának csökkentése, mely által az üzemeltetési és fenntartásai költségek is csökkennek.

 

szechenyi 2020 logoMarcali Város Önkormányzata 198 M Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „Helyi gazdaságfejlesztés” című felhívás keretében. A TOP-1.1.3-15-SO1-2016-00002 azonosítószámú pályázat célja a Gyermekélelmezési Központ épületének energetikai és gépészeti felújítása. A beruházás keretében az alábbi főbb tevékenységek valósulnak meg:

 

 

szechenyi 2020 logoMarcali Város Önkormányzata a Somogy Megyei Kormányhivatallal konzorciumi együttműködésben 350 M Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „Helyi foglalkoztatási együttműködések” című felhívás keretében. A TOP-5.1.2-15-SO1-2016-00004 azonosítószámú pályázat célja a marcali járás gazdaságának fellendítése, foglalkoztatási szintjének növelése az alábbi főbb tevékenységek megvalósításával:

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.