Projekt hírek

szechenyi 2020 logoKEOP 1.1.1/C/13-2013-0039

Marcali és térsége hulladékgazdálkodási közszolgáltatásának informatikai és eszközfejlesztése a hasznosítási célok elérése érdekében

A pályázat nyitó rendezvénye : az MTKSZ Marcali Hulladékkezelő Központjának Telepén, a meghívott polgármesterek, testvérvárosunk képviselői és civil érdeklődők, valamint a sajtó képviselői előtt Dr. Sütő László polgármester tájékoztatást adott a pályázat céljáról, a megvalósítás elvárt eredményeiről, a város és kistérsége életében. A környezeti fenntarthatóság érdekében tett óriási lépéstől hosszabb távon joggal várhatjuk az életminőségünk javulását. Krajczár Ibolya az MKTSZ ügyvezetője ehhez még hozzátette: a XXI. századi technológia mellett nagyon fontos a lakosság részvétele, hisz ezek a célok csakis az egyének tudatos, aktív közreműködésével érhetők el.

A Marcali az Otthonunk Egyesület 2015. május 18-ára üzemlátogatást szervezett az MTKSZ Marcali Hulladékkezelő Központjának Telepére. A megjelent kicsi, de érdeklődő látogató közönség Krajczár Ibolya ügyvezető igazgató és Varga Zoltán telepvezető közreműködésével szakszerű tájékoztatást kapott a hulladékfeldolgozás menetéről. Üzem közben láthattuk a szelektív válogatást és előkészítést végző nagyon korszerű gépsorokat. Megtapasztalhattuk, hogyan lesz a kommunális „szemétből" újra felhasználható alapanyag.

 

Galéria - www.marcaliportal.hu

Ma rendezték meg a Marcali Kulturális Korzó mozi termében a KEOP-1.1.1/C/13-2013 pályázat záró rendezvényét. A programon részt vett Móring József Attila a körzet országgyűlési képviselője, valamint több a Társuláshoz tartozó település polgármestere. A Marcali Kistérségi Többcélú Társulás abból a célból jött létre, hogy a forrásaik célszerű és optimális felhasználásával biztosítsa a mind magasabb szintű ellátást és szolgáltatást a térség lakói számára.

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.