Indulhat az illegális hulladéklerakók felszámolása

Marcali Város Önkormányzatának pénzügyi bizottsága a tegnapi napon döntött arról, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium által az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.  útján meghirdetett „Tisztítsuk meg az Országot!” pályázat keretében megvalósításra kerülő projekt kivitelezője az MTKSZ Nonprofit Kft. lesz.  Az illegális hulladéklerakók felszámolása így hamarosan elindulhat. A pályázatról bővebb információ: https://marcali.hu/index.php/palyazatrol

Ön is tehet a környezetért!

 

HulladékRadar Applikáció

A mobil alkalmazás célja az illegális szemétlerakás terjedésének megakadályozása. Az alkalmazás biztosítja a lakosság számára az illegális hulladéklerakó helyek bejelentési lehetőségét mobil eszköz használatával. A bejelentés az illetékes hatósághoz érkezik meg.

Részletek: https://hulladekradar.hu/#

 

Marcali Hulladékgyűjtő Udvar

Az MTKSZ Nonprofit Kft. Marcaliban biztosítja a lakosság számára (a rendezett díjfizetésű, marcali lakcímkártyával rendelkező ügyfeleknek), hogy a keletkezett nagyobb mennyiségű, különböző fajtájú hulladékot meghatározott mennyiségben térítésmentesen a Marcali Hulladékgyűjtő Udvarban leadja.

Részletek: https://mtksz.hu/


 sajtóközlemény (pdf)