Sajtóközlemények
szechenyi2020-esza

szechenyi 2020 logoMarcali Város Önkormányzata 80 M Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése” elnevezésű felhívásra benyújtott pályázat megvalósítására.

 

 

A TOP-4.1.1-16-SO1-2017-00002 azonosítószámú pályázatunk célja az egészségügyi alapellátó-rendszer fejlesztése az intézmények infrastrukturális feltételeinek korszerűsítése révén, a hozzáférés egyenlőtlenségeinek mérséklése, különös tekintettel a várandósok, nők, gyerekek és fiatalkorúak, fogyatékkal élők és idősek igényeire. Az alapellátáshoz sorolt szolgáltatások fejlesztésének keretében két háziorvosi szolgálatnak – vegyes és gyermek – és a védőnői szolgáltatásoknak helyt adó épület fejlesztését tervezzük, az épület külső energetikai felújítását, akadálymentesítést és eszközbeszerzést valósítunk meg.

A Marcali Széchenyi utca 17-21. szám alatt egy helyrajzi számon található épületben jelenleg az V. számú háziorvosi körzet rendelője és az I. számú gyermek háziorvosi körzet rendelője működik, valamint részben üres, funkció nélküli helyiségek találhatók, melyek korábban a hétvégi orvosi ügyelet helyiségeiként funkcionáltak. Az épület belső átalakításával, a helyiségfunkciók átcsoportosításával az épületben a továbbiakban is helyet kap a háziorvosi- és a gyermekorvosi körzetek rendelője, valamint az új funkcióként megjelenő védőnői szolgálat is.

 

sajtóközlemény (pdf)

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.