Pályázati hírek
szechenyi2020-esza

sz2020logo2Marcali Város Önkormányzata 79,64 M Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” elnevezésű felhívás keretében.

 A TOP-1.4.1-15-SO1-2016-00006 azonosítószámú pályázat célja a területi különbségek csökkentése az esélyegyenlőség elvét szem előtt tartva, ezzel megteremtve a hatékony nevelés és egészséges környezet infrastrukturális feltételeit.

A projekt megvalósítására rendelkezésre álló támogatásból a Tündérliget Óvoda épületének korszerűsítése és minőségi fejlesztés valósulhat meg:

• fűtési rendszer korszerűsítése,
• homlokzati nyílászárók beépítése,
• homlokzati falfelületek hőszigetelése,
• lapostető hő- és vízszigetelése,
• akadálymentes vizesblokk kialakítása,
• fotovoltaikus rendszer kiépítése.

Az Óvoda az épület felújítása mellett lehetőséget kap a hátrányos helyzetű gyermekek fejlesztéséhez, felzárkóztatásához szükséges feltételek megteremtéséhez a helyi szükségletekhez igazodva, a támogatásból fejlesztő eszközök, játékok, óvodai bútorok is beszerzésre kerülnek.

 

sajtóközlemény (pdf)

 

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.