Pályázati hírek
szechenyi2020-esza

sz2020logo2Marcali Város Önkormányzata 517,724 M Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „Ipari parkok, iparterületek fejlesztése” elnevezésű felhívás keretében. A megvalósítandó beruházás alapvető célja a gazdaságélénkítő és foglalkoztatást ösztönző térségi és helyi gazdaságfejlesztés.

 A betelepíthető kis-, közepes vagy nagyvállalkozások megteremthetik a régióban működő kis- és mikrovállalkozások számára a beszállítói tevékenységet, árukapcsolási és együttműködési lehetőséget. A célok elérése érdekében elengedhetetlen a vállalkozások számára az infrastruktúra kialakítása, amely megteremheti a feltételeit a gazdaságosan és teljes kihasználtsággal működő iparterület eredményes működéséhez, a foglalkoztatottság növeléséhez. A TOP-1.1.1-15-SO1-2016-00006 azonosítószámú projekt végrehajtásával Marcali Város belterületén 20 hektár beépítetlen területen, amely jelenleg fásított terület, legelő, kivett út ingatlanadatokkal rendelkezik, iparterület alapinfrastruktúrájának kiépítése, közlekedőfelület kialakítása, valamint a termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó üzemcsarnok építése, létesítése, a szükséges épületgépészeti beruházások végrehajtása történik meg. A projekt teljes költsége 607,701 M Ft.

 

sajtóközlemény (pdf)

 

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.