Pályázati hírek

szechenyi 2020 logoMarcali Város Önkormányzata az Új Széchenyi Terv, Államreform Operatív Program keretében meghirdetett „Szervezetfejlesztés a konvergencia régiókban levő önkormányzatok számára” című ÁROP-1.A.5-2013 kódszámú pályázati felhívás keretében 21,99 millió Ft összegű támogatást nyert.

Az ÁROP-1.A.5-2013-2013-0056 azonosítószámú „Marcali Város Önkormányzata szervezetfejlesztése” elnevezésű projekt keretében az Önkormányzat intézményeinek vezetői, a kiszervezett cégek vezetői, az Önkormányzati Hivatal jegyzője, irodavezetői, kollégái számos rendezvényen részt vettek, tudásukkal, tapasztalatukkal a tanácsadók által meghatározott vezérfonalak mentén átgondolták a szervezetfejlesztés lehetséges és szükséges irányait, illetve adott esetben arra a megállapításra jutottak, hogy a kialakult, működő rendszer megfelel a jogszabályi kihívásoknak és a lakosság elvárásainak.

A pályázat célja az volt, hogy a 2013. január 1-vel életbe lépő változásokhoz az Önkormányzat magas szinten alkalmazkodni tudjon, illetve a már kialakult, a változásnak megfelelő struktúra és működés a szervezetfejlesztés által a lehető leghatékonyabban működjön és költségcsökkentést, költséghatékonyságot tudjon elérni. Mindezek megvalósítása során a fő cél az, hogy az ügyfelek az Önkormányzat által fenntartott, illetve működtetett intézmények, biztosított közszolgáltatások igénybevétele során elégedettek legyenek az önkormányzati szolgáltatások minőségével, gyorsaságával, tartalmi és formai rendszerével.

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.