Hirdetmények

Tájékoztatjuk Marcali város lakosságát és a módosítással érintett területek környezetében működő gazdasági szervezeteket, hogy Marcali Város Önkormányzata képviselő-testülete kezdeményezte a Marcali településrendezési eszközök 1. számú módosítását.

 

A módosítással érintett terület:

- A Ziehl-Abegg utca folytatásának északi oldalán a 326/9 hrsz.-ú belterületi ingatlan, valamint a Kossuth utca – Vasútvonal – Ziehl-Abegg utca és annak folytatása – belterületi határ által határolt tömb.

- A Marcali Cserhátpuszta 097/7 hrsz. ingatlan, melyre a Saubermacher-Marcali Kft. komposztálási tevékenység végzésére környezetvédelmi engedélyt kapott a Baranya Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi Hatósági és Komplex Engedélyezési Osztályától.

 

A véleményezési dokumentáció (.zip) valamint a partnerségi egyeztetés szabályai az önkormányzat honlapján, valamint a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. fsz. 12 számú helyiségében nyomtatott formában tekinthető meg ügyfélfogadási időben 2016. június 30-tól 2016. július 15-ig.

 

Véleményt írásos formában postai úton, a Marcali Közös Önkormányzati Hivatalnak címezve, vagy személyesen, vagy elektronikus levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre 2016. június 30-tól 2016. július 15-ig tehetnek a partnerek.

 

Marcali, 2016. június 29.

Dr. Sütő László sk.

Polgármester

 

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.