Hirdetmények

Tisztelt Állampolgárok! A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Marcaliban önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre 2016. május-július hónapjaiban. A felvétel megnevezése: OECD Felnőttek Képesség- és Kompetenciamérése (PIAAC) próbafelvétele. A mintavétel reprezentatív, a címek kijelölését véletlenszerű kiválasztással hajtották végre. Az adatgyűjtés során a KSH megbízásából a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal rendelkező kérdezői keresik fel a valaszadókat.

A mérés kizárólag statisztikai célból történik. A lakosság részére hétfőtől csütörtökig 8 és 16.30 óra, pénteken 8 és 14 óra között a 06-80-200-766-os telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen adnak további tájékoztatást. Az adatgyűjtésről még további információ a https://piaac.nive.hu/ oldalon elérhető. 

Kérem, hogy a KSH munkáját együttműködésükkel támogassák a felmérés sikeres végrehajtása érdekében.

 

Bödőné dr. Molnár Irén

jegyző

 

tájékoztató (pdf)

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.