Hirdetmények

A Marcali Közös Önkormányzati Hivatal pályázatot hirdet városüzemeltetési ügyintézői álláshely betöltésére. Feladat: mélyépítéssel, közműépítéssel, közlekedés igazgatással és közszolgáltatásokkal kapcsolatos feladatok ellátása.

 

 

Pályázati feltételek:

- Felsőoktatásban szerzett építész-, építő-, kertészmérnök szakmacsoportokba tartozó, gazdaságtudományi, agrár, szociológus, földrajztanár, geográfus szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és környezetvédelmi, vízügyi, település-fejlesztési, vidékfejlesztési, közlekedési felsőfokú szakképesítés; Műszaki középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és műszaki, agrár, kertészeti, közgazdasági, környezetgazdálkodási szakképesítés

- büntetlen előélet, magyar állampolgárság, cselekvőképesség

- „B” kategóriás jogosítvány

 

A javadalmazás a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. évi törvény alapján történik. Az álláshelyet az elbírálást követően azonnal be lehet tölteni.

A pályázat beérkezésének határideje: A KSZK honlapon történő közzétételtől (2018. 06.27.) számított 15 nap.

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. július 25.

A pályázat kiírója a pályázattal kapcsolatban szóbeli meghallgatást tarthat, egyben fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítsa. Az állás elbírálását követően - 6 hónap próbaidő kikötése mellett - határozatlan időre szóló közszolgálai jogviszony jön létre.

A pályázatoknak tartalmazni kell:

- a pályázó 45/2012. (III.20.) Korm. rend. 1. mellékletében előírt önéletrajzát,

- erkölcsi bizonyítványt, a pályázó iskolai végzettségét és szakmai képesítését igazoló okiratok másolatát, nyilatkozatot a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség teljesítéséről, a pályázatba való betekintésről, valamint a személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulásról.

A pályázatokat a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal Címzetes Főjegyzőjéhez kell benyújtani. (8701 Marcali, Rákóczi u. 11. Pf: 5.) A pályázatokkal kapcsolatos további információkat a Címzetes Főjegyzőtől lehet kérni a 85/501- 001-es telefonon.

Bödőné dr. Molnár Irén címzetes főjegyző

 

hirdetmény (pdf)

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.