Hirdetmények

Pályázati felhívás a Marcali, Rákóczi u. 6-10. fsz. 5. szám alatti üzlethelyiség bérleti jogára:

felhívás (pdf)

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a Marcali Közös Önkormányzati Hivatal épületében zajlanak a hivatal (földszinti) akadálymentesítésére vonatkozó pályázat megvalósítási munkálatai. Ennek részeként sor kerül az épület előtti közterület, járda burkolat akadálymentessé tételére és a bejárat akadálymentes megközelítését biztosító átalakítására, várhatóan a 2018. november 26-tal kezdődő héten.

A munkálatok mind az utcai gyalogosforgalomban, mind az épület megközelítésében gondot okozhatnak ezért kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek ezeken a szakaszokon. Ez esetben a hivatal épülete -a kivitelezés függvényében -a hátsó udvar felől lesz megközelíthető. Kérjük, hogy az épületben és az épület előtt körültekintően közlekedjenek!

Köszönjük megértésüket!

Bödőné dr. Molnár Irén s.k.

Marcali Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Marcali Város Önkormányzatának 129/2018. (IX.27.) számú képviselő-testületi határozatában foglalt felhatalmazás alapján Marcali Város Önkormányzata ELADÁSRA MEGHIRDETI

a Marcali 3204/2 hrsz.-ú kivett sporttelep megnevezésű, 1/1 önkormányzati tulajdonban lévő, 7319 m2 alapterületű ingatlant. (továbbiakban: tárgyi ingatlan)

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2018. szeptember 24. reggel 7.00 óra és szeptember 26. délután 16.00 óra között a Móra utca teljes hosszban le lesz zárva a gépjármű forgalom elől. A Móra utcai építési beruházás utolsó szakasza valósul meg; az utca végleges új burkolatot kap. A munkálatok zavartalansága miatt szükséges az útzár. Az utcában csak a járdán lehet közlekedni a jelzett időszakban. Gépjárművekkel a kórház a Széchenyi utca felőli bejáraton keresztül közelíthető meg. Kérjük mindenki megértését és türelmét.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2018. szeptember 3-tól várhatóan 2019. március 31-ig a Petőfi Sándor u. 16. szám alatt található Berzsenyi Dániel Gimnázium előtt az alábbi térképen jelzett szakaszon (20 m) Megállni tilos korlátozás lép érvénybe hétköznaponként 8.00 órától 15.00 óráig.

A Marcali Közös Önkormányzati Hivatal pályázatot hirdet építés hatósági ügyintézői álláshely betöltésére. Feladat: építésügyi hatósági ügyek döntésre történő előkészítése, intézése, valamint egyéb építésügyi feladatok ellátása.

A Marcali Közös Önkormányzati Hivatal pályázatot hirdet városüzemeltetési ügyintézői álláshely betöltésére. Feladat: mélyépítéssel, közműépítéssel, közlekedés igazgatással és közszolgáltatásokkal kapcsolatos feladatok ellátása.

Tisztelt Marcali Lakosok! Az 1364/2018. (VII.27.) Korm. határozat alapján a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot használó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülhetnek majd.

A Somogy Megyei Kormányhivatal Marcali Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály hatósági állatorvosa az SO-051/EAO/01182-5/2018. számú határozatában Csömend község, valamint a település 5 km-es védőkörzetében fekvő Nikla, Marcali-Gyótapuszta, Marcali-Boronka  települések és településrészek közigazgatási területén lévő méhállományokra 2018. június 26. napjától községi zárlatot rendelt el a mézelő méhek nyúlós költésrothadása - bejelentési kötelezettség alá tartozó fertőző állatbetegség - miatt.

Marcali Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Marcali Közös Önkormányzati Hivatal ügykezelő munkakör betöltésére. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozott idejű 6 hónap próbaidővel 2018.07.23-2019.12.31 –ig tartó közszolgálati jogviszony

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.