Hirdetmények

A Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia lakossági véleményezésére kijelölt időszak lezárult. Köszönjük a beérkezett javaslatokat, észrevételeket.

Elkészült a Marcali Helyi Közösség Egyesület által elkészített Stratégia. Kérjük a lakosságot, a városi gazdasági szervezeteket, civil szervezeteket és intézményeket, véleményezzék. Észrevételeiket, javaslataikat 2016. június 27-ig (hétfő) 16.00 óráig küldjék meg papír alapon a Marcali Helyi Közösség Egyesületnek címezve (8700 Marcali, Rákóczi u. 11.) vagy e-mailen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A fejlesztési javaslatokról szóló felmérés beküldési határideje lejárt, ezúton is köszönjük beérkezett kérdőíveket.

Amennyiben van ötlete, fejlesztési elképzelése, amely a stratégia elemét képezhetné, írja meg a Marcali Helyi Közösségnek címezve (cím: 8700 Marcali, Rákóczi u. 11., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A javaslatok beküldésének határideje:

2016. május 18.

Marcali Város Önkormányzata szeretne a jövőben több Európai Uniós pályázaton indulni, ezen pályázatokhoz szeretnénk megismerni a lakosság véleményét arról, mit gondolnak a településről, milyen fejlesztéseket látnának szívesen a városban. A kérdőívet letöltheti innen, vagy a város több helyszínén papír alapon elérheti (Közös Önkormányzati Hivatalban, az önkormányzat intézményeiben, orvosi rendelőkben, a postán).

A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága regisztrációt hirdet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 7. prioritási tengelye keretében elérhető Közösségi szinten irányított városi helyi fejlesztések (CLLD ) megvalósítása érdekében létrejövő helyi akciócsoportok (HACS) megalakítására. A regisztráció célja olyan, partnerségen alapuló helyi akciócsoportok megalakítása, amelyek a helyi szükségleteket és lehetőségeket feltárva, ösztönzik a helyi szereplők együttműködését és tudatosságát, mellyel hozzájárulnak a helyi társadalom megújításához.

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.