Hírek

szechenyi 2020 logo allo color RGBAz EFOP-1.5.3-16-2017-00107 azonosító számú pályázat keretében megújul a Bernáth ház. A beruházás célja, hogy az épület a mai kornak megfelelő képzési helyként, közösségi színtérként tudjon működni. A pályázat tevékenységeinek megvalósításához szükséges egy 30-40 fő befogadására képes képzőhely kialakítása, berendezése. Ennek érdekében a megvalósításához beszerzésre kerülnek a szükséges bútorok, informatikai eszközök.

Megújul az épület homlokzata, tetőszerkezete, valamint nyílászárói. A beruházás keretében elkészül a Sportcsarnokot és a Kossuth utcát összekötő sétány világítási rendszere.

A fejlesztéssel kialakításra kerül egy olyan komfortos, a kor igényeinek megfelelő létesítmény, mely a munkaerő-piacra jutást elősegítő képzések, foglalkozások, érzékenyítő tréningek mellett ideális helyszíne lehet közösségi, közösségépítési programok, táborok, egészségügyi, családi rendezvények megtartásának.

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.