Egyesületek, szakosztályok

A Marcali Turul Íjász Egyesület 2011-ben alakult 12 fővel. Egyesületünkben jelenleg irányzék nélküli íjakat használnak íjászaink. Alapvetően vadászreflex, longow és pusztai íjakkal sportolunk.

Az íjászat szerves része a magyar kultúrának. Az íjászat sport tevékenységként - szabadidő, vagy versenysport - a Marcali Turul Íjász Egyesületben gyakorolható szervezett körülmények között Marcaliban és környékén. Csapatunk törekszik a szabadidős sportolás, valamint a versenysport területén is megállni a helyét. Egyesületünk 2012 óta a Magyar Íjász Szövetség, szintén 2012 óta a Dél-Dunántúli Íjász Régió tagja.

A MÍSZ tagjaként, egyesületünk tagjai jogosultak részt venni annak versenyein. A versenysportot tekintve ezen megmérettetéseket tekintjük az íjászat élvonalának. Sportolóink elsősorban a 3D, Terep és a Pálya szakágakban versenyeznek. E mellett természetesen szabadidős versenyekre is szívesen megyünk, mely versenyzőinknek felkészülési lehetőséget nyújt a minősítő versenyekre, valamint kikapcsolódási, megmérettetési lehetőséget kínál azon tagjainknak, akik az íjászatot a sport szeretete miatt űzik.

Örömmel fogadunk bármilyen, bemutatóra szóló felkérést.

Célunk, hogy szervezzük és fellendítsünk környezetünk íjász életét. Mind  tagjaink, mind az érdeklődők számára az íjászat, mint versenysport, vagy szellemi-fizikai kikapcsolódásra alkalmas szabadidős sporttevékenység megismertetését folyamatosan végezzük edzéseken, városi-, városrészi rendezvényeken, illetve falunapokon. Örömmel vállaljuk céges csapatépítő és sportnapokon bemutatók és versenyek szervezését is. Segítünk kezdő íjásztársainknak a kezdeti lépések elsajátításában, vagy gyakorlottabb társainknak a versenyekre való felkészülésben.

Fontosnak tartjuk a médiában való megjelenést is, így igyekszünk hírt adni eseményeinkről a helyi internetes portálokon, televízióban és weboldalunkon.

 

Elérhetőségek:

Székhely: 8700 Marcali, Rákóczi u. 13.

Levelezési cím: 8700 Marcali, Petőfi u. 22.

Telefon: 30/470-6679  30/625-7050

Weboldal: www.marcaliijaszat.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype: faboslaszlo

Facebook: Marcali Turul Íjász Egyesület

Marcali Város Önkormányzata

cimer1Marcali Város Önkormányzata

8700 Marcali, Rákóczi u. 11.
Közp. telefon: 06 85 501 001
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlappal kapcsolatos észrevételek: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.